Fietsen

Jouw nieuwe droomfiets in 3 stappen.

Intake

Kom langs of contacteer ons. Samen matchen we jouw verwachtingen en budget met het merk en model dat hierbij aansluit.

Opmeten

We meten je op zodat we de juiste framemaat kunnen bepalen. Uiteraard voorzien we ook graag een testrit.

Oplevering

Overtuigd? Fiets met je aankoop meteen naar huis of indien we het model moeten bestellen, mag je dit eerstdaags verwachten.

E-bikes

De elektrische fiets is populairder dan ooit. Er bestaan verschillende types. Het gebruik bepaalt de keuze.

Middenmotors zijn de norm. Voor sporadisch gebruik of kortere ritten is een standaard middenmotor een prima keuze. Op lange afstanden is een middenmotor met een grotere kracht en accucapaciteit een must. Voor pendelaars is de aanschaf van een speed pedelec het overwegen waard. En vouwfietsen zijn dan weer handig op de trein of motorhome. Wij werken met de systemen van Bosch, Shimano en Brose.

VDBike - E-bikes

Een fiets voor iedereen.

VDBike - Cargofietsen

Cargofietsen

Bak- of cargofietsen zijn een echte hype. VDBike kiest voor kwaliteit. De bakfietsen van Yuba en Dolly kunnen naar wens geconfigureerd worden, zowel met als zonder elektrische ondersteuning.

VDBike - Racefietsen

Racefietsen en MTB

Sportieveling? In ons gamma vind je zowel instapfietsen als topmodellen. Het aanbod is heel ruim en verscheiden. Wij adviseren jou op maat. Thompson, LOOK en Flanders zijn onze huismerken voor racefietsen en CUORE voor carbonwielen.

VDBike - Kinderfietsen

Kinderfietsen

VDBike heeft steeds alle kindermaten in voorraad. Zo kan je met een gerust hart jouw kind laten fietsen met een veilige fiets perfect conform zijn of haar lichaamsafmetingen.

VDBike - Stadsfietsen

Stadsfietsen en sportieve fietsen

Ontdek in onze showroom de ruime keuze. We hebben fietsen zowel voor sporadisch gebruik als voor dagdagelijks gebruik. Uiteraard kan je ook voor sterke schoolfietsen bij VDBike terecht. Speciale wensen of gepersonaliseerde fietsen? Ook dat kan.